Big Dutchman – Predstavljamo Našu Kompaniju

Novo doba svanulo je 1938. godine kada je razvijen prvi lančani automat za hranjenje. Inspirisan holandskim poreklom pronalazača, nazvan je Big Dutchman. Od tog vremena Big Dutchman je prerastao u svetsku organizaciju i postao sinonim za racionalizaciju intenzivnog uzgoja domaćih životinja.

Danas je holding kompanija Big Dutchman AG vodeći svetski dobavljač opreme za živinarstvo i svinjogojstvo sa više od 900 zaposlenih i predstavništvima u više od 100 zemalja širom sveta. Glavno sedište kompanije je smešteno u mestu Calveslage,Vechta, Nemačka. Na čelu kompanije su Josef Meerpohl, predsednik Nadzornog odbora i njegov sin Bernd, predsednik Upravnog odbora.

U Novom Sadu je 2002. godine osnovano Predstavništvo Big Dutchman International GmbH za područje Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. U sklopu pružanja pune podrške kupcima osigurana je pomoć u projektovanju, montaži i održavanju opreme.

Naša kompanija proizvodi moderne sisteme za živinarstvo i svinjogojstvo. Nudimo Vam praktična, ekonomična i za okolinu bezbedna rešenja. Big Dutchman je priznati lider na tržištu, a naše ime podrazumeva kvalitet, brzi servis i pouzdan know-how. Naše inovacije i razvoj proizvoda koji udovoljavaju zahteve tržišta i individualna rešenja problema naših kupaca deo su uspešne strategije kompanije.

Nameravamo da ostanemo na tom putu.